Després d’un Nadal llarg i ple de treball intens han arribat les primeres curses i els primers resultats; anem per pams:

Els U10 i U12, dissabte van tenir l’oportunitat de lluir-se i apretar les dents a La Molina, al tradicional Pista! Pista! Tots ells van fer unes baixades espectaculars però a destacar la de la Paula Gimenez que va fer 4a U12 (sent petita)!

Els U14, han estat durant tot el cap desetmana disputant el GP Cerdanya a la nostra estimada Davallada, de tots els resultats el més rellevant ha estat el de l’Elsa que ha fet segona avui al gegant, felicitats i a continuar treballant.

Els U16 van marxar a Espot on han lluitat com mai per obtenir els millors resultats possibles, cal posar-se més les piles i segur que arribem a davant de tot, molt bona feina senyorets!

Finalment, els més grans, els U18, han estat corrent a França! De fet, des de dijous fins avui han estat a tope. Esperem que hagueu baixat els punts FIS i que us aneu superant cada dia més!

Senyores i senyors, com veieu, això només acaba de començar! Estigueu atents perquè ens espera una temporada plena d’èxits!!!