El programa de perfeccionament està dirigits a totes les categories i és un curs continu, on s’estableix un vincle amb el grup i el monitor des del primer a l’últim dia.

L’objectiu és principalment lúdic, i vol que els nens millorin el seu nivell d’esquí i siguin capaços de desenvolupar-se en tots els medis i totes les neus.

Aquests cursos inclouen la Carrera Social del Club i la possibilitat de poder fer altres activitats extres, que el club proposa al llarg de l’any

 • Dies extres

  Al llarg de la temporada, per condicions de competicions, es poden organitzar dies addicionals fora del programa.

  Dia extra d’entrenament 30€/dia

   
 • Setmanes Blanques

  Aquest curs està dirigit a aquells socis que vulguin aprofitat la setmana blanca de les escoles per entrenar i seguir millorant

  Cost dels 5 dies d’entrenament (mínim 5 persones) 150€

  Si es considera es podrà organitzar la logística de transport i allotjament.

 • Activitats complementàries al programa de neu

  Colònies d’estiu tot el Juliol.

  Activitats de preparació física tot l’estiu.

 • Preparació Física

  A part de les activitats de pretemporada i tot el treball d’estiu, volen aprofitar l’educació esportiva no formal com a patró principal del nostre projecte, som conscients que a tots els nivells de l’àmbit personal, la preparació física és indispensable per a poder tindre una millora de la nostra percepció personal.

  Tanmateix, quan entrem en el món de la competició és necessari tindre unes condicions adequades per poder assolir el màxim rendiment, i al mateix temps poder garantir una seguretat en front a lesions i caigudes.

  Per aquest motiu col·laborem amb el projecte “DOTStraining”, que ens proporciona un seguiment de la condició física a Barcelona i de forma virtual, per tal de que els nostres esportistes tinguin aquest servei cobert.

Calendari Perfeccionament (42 dies)  2021 2022