El programa de competició vol donar als socis la millor qualitat de treball. Els esportistes podran experimentar la competició i la millora del seu nivell d’esquí. El bagatge dels nostres tècnics juntament amb les condicions que ens proporcionen els nombrosos estadis d’entrenament, farà que tinguem unes condicions immillorables.

L’objectiu principal d’aquest àmbit esportiu és el de crear primer bons esquiadors i després bons corredors per tal d’obtenir els millors èxits en competició. Per tant és molt important construir una molt bona, amplia i sòlida base en primer lloc per garantir una bona progressió de l’esportista.  Tanmateix, el més important és poder fer compatible aquest procés d’aprenentatge i tecnificació progressiu amb la diversió, la part lúdica i la social, ja que la evolució i extensió de la carrera esportiva d’un atleta té una relació molt directa amb un correcte balanç d’aquests àmbits.

 

 • Treball intensiu divendres

  Aquesta opció és un complement de curs de competició per tal d’oferir més dies d’entrenament destinats a la alta competició.

  Es podrà contractar tot el servei o dies per separat.

  El programa consta de 15 divendres.

   
 • Dies extres

  Al llarg de la temporada, per condicions de competicions, es poden organitzar dies addicionals fora del programa.

  Dia extra d’entrenament 30€/dia

   
 • Setmanes Blanques

  Aquest curs està dirigit a aquells socis que vulguin aprofitat la setmana blanca de les escoles per entrenar i seguir millorant

  Cost dels 5 dies d’entrenament (mínim 5 persones) 150€

  Si es considera es podrà organitzar la logística de transport i allotjament.

 • Sortides d’esquí complementàries al programa d’hivern

  Stage d’estiu d’esquí al Juny-Juliol als Alps (7-15 dies).

  Stage d’inici de temporada Octubre a SnoZone (Madrid) (4 dies).

  Stage de Pretemporada Competició Octubre-Novembre als Alps (7 dies).

 • Activitats complementàries al programa de neu

  Colònies d’estiu tot el Juliol.

  Activitats de preparació física tot l’estiu.

 • Preparació Física

  A part de les activitats de pretemporada i tot el treball d’estiu, volen aprofitar l’educació esportiva no formal com a patró principal del nostre projecte, som conscients que a tots els nivells de l’àmbit personal, la preparació física és indispensable per a poder tindre una millora de la nostra percepció personal.

  Tanmateix, quan entrem en el món de la competició és necessari tindre unes condicions adequades per poder assolir el màxim rendiment, i al mateix temps poder garantir una seguretat en front a lesions i caigudes.

  Per aquest motiu col·laborem amb el projecte “DOTStraining”, que ens proporciona un seguiment de la condició física a Barcelona i de forma virtual, per tal de que els nostres esportistes tinguin aquest servei cobert.

Calendari Temporada – COMPETICIÓ 2021 2022

 

Calendari de Pretemporada (preparació física)

Per poder afrontar amb garanties la temporada, i començar a conèixer els companys d’equip, es realitzaran unes activitats de preparació física que ens permetran arriba en òptimes condicions a la temporada.

 

Octubre:

2 – 3                            

23-24

Novembre:

6-7

13-14

20-21

 

 

Calendari d’esquí (50 dies +15 divendres)